VÅRA FASTIGHETER

GRUMS - Bergkantsgatan 9

24 lägenheter.

Hyreshus i Grums på Bergkantsgatan 9 innehållande 24 st 1 rok. Nära förbindelser med kollektivtrafik till och från Karlstad. Kontakta oss för intresseanmälan. Möjligheter att även hyra lager/förråd samt entreprenadboende.

KARLSTAD - Torparegatan 1

4 lägenheter.

Trivsam fastighet med ett bra läge och fina promenadvägar in till centrum. Rotrenoverat och fjärrvärme i 2 våningar med källare. Lägenheterna består av en 2:a (57 kvm) samt en 1:a (40 kvm) på andra våningen, en 3:a (104 kvm) på första våningen samt 1:a i källaren (38 kvm). Fastigheten är byggd 1931.


KARLSTAD - 5:e Villagatan 1

2 lägenheter samt 1 affärslokal + källarlokal.

I den hemtrevliga stadsdelen Strand finner du vår nyrenoverade fastighet som består av två lägenheter med 2 respektive 3 rum och kök som passar utmärkt som studentlägenheter eller till ett mindre parboende. Lägenheterna har bra utsikt över Klarälven och utanför dörren finns goda förbindelser som tar dig in till centrum på under fem minuter.


KARLSTAD - Nordmarksgatan 3

4 lägenheter.

Stadsdelen Kvarnberget är platsen för våra fyra lägenheter. Lägenheterna består av en 4:a på andra våning, två 3:or på första våningen och en 1:a med rum och kök på bottenplan. Fastigheten som ligger nära den vackra Kvarnbergsparken är byggd 1946 och närheten till Klarälven manar till promenader in mot Karlstads centrala delar.KARLSTAD - Eriksdalsgatan 19

6 lägenheter.

På vackra Norrstrand finns vårt stora röda hus med anor från 1916. Idag finns det sex stycken lägenheter i villan, varav fyra stycken 2:or, en 3:a samt en 1:a. Alla lägenheterna har eget kök. Från Norrstrand tar du dig enkelt in till centrum med buss och Sundstabadet ligger på ett bekvämt promenadavstånd på cirka 800 meter.


KARLSTAD - Gränsgatan 28

6 lägenheter.

Lägenheterna består av fyra stycken 2:or (ca 65 kvm). Två stycken källarlägenheter på ca 40 kvm (2 rok) varav den ena med egen entré och den andra via källaren. Från Norrstrand tar du dig enkelt in till centrum med buss och Sundstabadet ligger på ett bekvämt promenadavstånd på cirka 800 meter.