VÅRA FASTIGHETER

KARLSTAD - Våxnäsgatan 50

7 lägenheter.
1 restaurang.
1 hunddagis.

Hyreshus centralt beläget i Karlstad, med totalt 7 lägenheter varav en restaurang i bottenplan samt en innergård med en lokal som är ett hunddagis. Finns möjlighet till parkeringsplatser.

HAMMARÖ - Vidövägen 48

Lager 1000 kvm + Kontor 155 kvm.

Här erbjuder vi lagerytor ca 1000 kvm fördelat på kall- och varmlager samt 155 kvm kontorsytor. Totalt är lagren idag fördelade på 7 portar med möjlighet till anpassning.

GRUMS - Bergkantsgatan 9

15 lägenheter 1 rok.
2 lägenheter 3 rok.
12 rum för korttids-/entreprenadboende.

Hyreshus i Grums på Bergkantsgatan 9 med nära förbindelser med kollektivtrafik till och från Karlstad. Kontakta oss för intresseanmälan. Möjligheter att även hyra lager/förråd samt entreprenadboende.

HAMMARÖ - Vidövägen 52

Kontor ca 800 kvm.

Här erbjuder vi generösa kontorsytor totalt ca 800 kvm. Plan 2 är ett kontorshotell som kommer färdigställas. Möjlighet till anpassning övriga ytor. Mycket vackert område, med mycket ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Fastigheten är en skola som är totalrenoverad.

KARLSTAD - Torparegatan 1

4 lägenheter.

Trivsam fastighet med ett bra läge och fina promenadvägar in till centrum. Rotrenoverat och fjärrvärme i 2 våningar med källare. Lägenheterna består av en 2:a (57 kvm) samt en 1:a (40 kvm) på andra våningen, en 3:a (104 kvm) på första våningen samt 1:a i källaren (38 kvm). Fastigheten är byggd 1931.


KARLSTAD - 5:e Villagatan 1

2 lägenheter.
1 frisösalong.
1 kontorshotell i 2 plan.

I den hemtrevliga stadsdelen Strand finner du vår nyrenoverade fastighet som består av två lägenheter med 2 respektive 3 rum och kök som passar utmärkt som studentlägenheter eller till ett mindre parboende. Lägenheterna har bra utsikt över Klarälven och utanför dörren finns goda förbindelser som tar dig in till centrum på under fem minuter.


KARLSTAD - Nordmarksgatan 3

4 lägenheter.

Stadsdelen Kvarnberget är platsen för våra fyra lägenheter. Lägenheterna består av en 4:a på andra våning, två 3:or på första våningen och en 1:a med rum och kök på bottenplan. Fastigheten som ligger nära den vackra Kvarnbergsparken är byggd 1946 och närheten till Klarälven manar till promenader in mot Karlstads centrala delar.KARLSTAD - Eriksdalsgatan 19

6 lägenheter.

På vackra Norrstrand finns vårt stora röda hus med anor från 1916. Idag finns det sex stycken lägenheter i villan, varav fyra stycken 2:or, en 3:a samt en 1:a. Alla lägenheterna har eget kök. Från Norrstrand tar du dig enkelt in till centrum med buss och Sundstabadet ligger på ett bekvämt promenadavstånd på cirka 800 meter.


KARLSTAD - Gränsgatan 28

6 lägenheter.

Lägenheterna består av fyra stycken 2:or (ca 65 kvm). Två stycken källarlägenheter på ca 40 kvm (2 rok) varav den ena med egen entré och den andra via källaren. Från Norrstrand tar du dig enkelt in till centrum med buss och Sundstabadet ligger på ett bekvämt promenadavstånd på cirka 800 meter.